Известие

Collapse
No announcement yet.

Окачване за алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На кросвагона от мистър ауто горните носачи си заминаха за 10000 км и то не тампоните А шарнирите нестават не съм доволен .лемфьордера е по здрав от това уж трв.Дано ваще са правени не в петък като мойте.

Comment

Ами не колега, всичко е на късмет. И аз съм чупил оригинално TRW за 6 месеца, ама само единия носач се счупи. Другия не е мръднал вече трета година ще почва, така че всичко е относително. Понякога една коварна дупка може да направи така, че да ти замине носача. Истината е, че просто не е измислено както трябва и каквото и да се сложи не го ли пазиш няма да кара дълго.
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
        Ами не колега, всичко е на късмет. И аз съм чупил оригинално TRW за 6 месеца, ама само единия носач се счупи. Другия не е мръднал вече трета година ще почва, така че всичко е относително. Понякога една коварна дупка може да направи така, че да ти замине носача. Истината е, че просто не е измислено както трябва и каквото и да се сложи не го ли пазиш няма да кара дълго.
        Освен на гръб да ги носим? Не се заяждам. Моята съм я подкарал на уволнение,хубава кола със скапано окачване

---------------------------------------------------
        Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
        Пай сее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Това след запетайката е истината.
          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

С полиуретана не се ли решават тея проблеми?
            156 2.0TS

Comment

Решават се, но се появяват други - твърда возия, скърцане след известни километри пробег...
              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Working...
              X